Новият ни продукт HRRUPSS бе отличен с "Продукт на годината" 2019 в категория „Ядки“, нареждайки се сред най-иновативните продукти и услуги, представени на българския пазар през последните 18 месеца. Наградата е силно послание към потребителите, че фъстъци HRRUPSS са революционно вкусно предложение на Rois.

Победителите във всяка от 25-те продуктови категории се определят чрез независим потребителски вот, организиран от Nielsen Bulgaria сред 2000 респонденти. В конкурса се оценяват иновации в една или в повече характеристики: функция, дизайн, опаковка, състав и др. HRRUPSS като нова категория дражирани фъстъци категорично доказа не само иновации в технологията на приготвяне, но спечели потребителите с превъзходния си вкус и стилния дизайн на опаковките. Фъстъци HRRUPSS са произведени по иновативна технология, неприлагана до този момент в България. Старателно подбрани половинки фъстъци деликатно се дражират в четири уникални вкуса (пушена паприка, сладко чили, сметана и лук, мед и горчица). HRRUPSS е изненадващо хрупкав и балансиращ вкуса на фъстъка и панировката.

Тази година отбелязваме своята 20 годишнина и за нас наградата на HRRUPSS е признание и стимул да продължим да развиваме кулинария в ядките. Стратегията ни за постигане на вкусна еволюция и революция в ядките, ни превърна в най-големия производител на дражирани ядки. С 20 годишно постоянство и нововъведения ROIS да задава стандартите за високотехнологично производство на ядки и сушени плодове в силнa конкуренция с много марки и немаркови продукти на пазара. Надяваме се, че това отличие ще привлече още фенове на HRRUPSS.

Носителите на отличието получават международно разпознаваемото лого с надпис "Избран продукт на годината" (Voted Product of the Year). Червеното лого е знак за независима препоръка за потребителско доверие. Надпреварата се организира в България за трета поредна година. Световният конкурс "Продукт на годината“ се реализира вече 32 години в над 40 страни и цели да насочи хората към най-новите предложения на пазара и да отличи производителите на качествени и иновативни продукти.

http://produktnagodinata.bg/portfolio/hrrupss/