Rois отново прави вкусна Rеволюция за сетивата дори за най-претенциозните потребители.

Ако не можете да устоите на шоколад, бадем в шоколад или на ягода в шоколад, то едва ли ще успеете да устоите на тройното изкушение от Rois. Селекция печени бадеми, обляни в млечен шоколад, обвити с бял шоколад и фин плодов завършек. Тройно изкушение в три варианта: ягода, малина и синя боровинка. Многопластова, завладяваща комбинация, с впечатляващи послевкусови усещания. 

Неустоим аромат и богат вкус взривяват сетивата с всяко драже, съставено от качествен бадем, първокласен шоколад и дехидратиран плод. Приготвено по уникална рецепта и технология, без изкуствени овкусители и оцветители. Майсторите на Rois откриват нова страница в шоколадовите творения с ядки и сушени плодове.

Продуктите от серията Шоко премиум провокират любопитството на потребителите и намират все повече фенове за наслада в делник и почерпка за празник. Очаквано вкусни и неочаквано интересни предложения в серията Шоко Премиум плодове и ядки:

Шоко Премиум продуктите се предлагат в дойпак опаковка за удобна консумация и дълготрайно съхранение на качеството на продукта. Тази опаковка е удобна за излагане според ограничените възможности на търговските обекти – на тематичния регал или регала до касата, на специално предоставен от Rois стелаж или стойка.

С 20 годишно постоянство и нововъведения, Rois развива кулинария в ядките и сушените плодове. Качествената селекция, уникалните рецепти за овкусяване и иновативни технологии на дражиране, превърнаха Rois в трендсетър и лидер на пазара.

Не питай, опитай! Rois - вкусна Rеволюция!