Слънчогледово лято с ROIS

Лятото идва с вкус на море от слънчоглед. Тази година ви предлагаме слънчогледово лято с богата гама вкусове и изненади.

Вероятно няма да ви изненадаме с ползите от консумирането на добре познатите семена на слънчогледа. Природата ги е изпълнила не само със слънчевия витамин D, който ни прави красиви и щастливи, но и с още много незаменими микроелементи за нашето здраве. Само 100 грама слънчогледови семки покриват дневната нужда от: витамин Е (130%), витамин B5 (70%), витамин В6 (40%), селен и фосфор (115%), цинк и магнезий (30%) желязо и калий (20-25%) и др. Семките не само поддържат доброто настроение, но и заместват вредните навици на пушене и безразборно хапване. Така че сложете пакет слънчогледови семки от Rois на масата, дивана, поляната или плажа и се наслаждавайте на слънчогледово лято.

Очаквано вкусно и неочаквано интересно. Вложихме старание не само в добре познатите печени слънчогледови семки със сол. С прецизната селекция на сортовете открояваме белите слънчогледови семки и ви ги поднасяме както в класически вариант печени със сол, така и в пикантни варианти Тако и Сладко Чили с лют червен пипер и подправки. Но предизвикателствата ни не свършват до тук. Приготвили сме Jumbo изненада за любителите на слънчогледовите семки – с всеки голям пакет получавате още вкусни ядки: бадем, шам фъстък или кашу. Не питай, опитай! Защото лятото е сезона на хубавите изненади.

Това лято на мода са слънчогледовите семки от Rois – специално подбрани, овкусени по собствени рецепти, приготвени при стриктен контрол на качеството, гарантирано вкусни.

Rois – вкусна Rеволюция!