Концептуалните пекарни за ядки Rois са пълни с аромат на прясно изпечени ядки и изкушения за всеки вкус. Пекарни за ядки Rois предлагат над 100 артикула ядки и сушени плодове, старателно подбрани и грижливо поднесени: сурови, печени, овкусени, гарнирани, солени, пикантни, карамелени и шоколадови дражета, екзотични предложения от цял свят…

Ядките и сушените плодове се доставят от директния вносител и производител Виктория Нутс. Всяка пекарна предлага прясно изпечени на място ядки и други вкусни продукти, приготвени в производствената база на ядки Rois. Артикулите се продават насипно, отмерват се прецизно и се маркират поотделно. Гарнираме всяка покупка с компетентно мнение и приветливо отношение.

Отбийте се за пакетче наслада, изберете своята доза енергия и се потопете в разкошния свят на ядките и сушените плодове! Заповядайте в пекарни за ядки Rois:

Първата Пекарна за ядки Rois посрещна своите клиенти през октомври 2014 г. Добрата оценка от потребителите стимулира развитието на веригата и днес вече има осем пекарни в София и една във Велико Търново. Очаквайте ни скоро и в други големи градове.

Свежо лято с ROIS - купи, регистрирай и спечели!

ИГРАЙ И СПЕЧЕЛИ!